Úterý, 16 dubna, 2024
- Reklama -aktuality
DomůLifestyleMexická restaurace v pravém slova smyslu

Mexická restaurace v pravém slova smyslu

Máte i vy zájem o mexickou kuchyni a mexickou restauraci Praha? Vítejte na internetových stránkách s duší a nádechem Mexika. Najíte se zde více než dobře a uvidíte, že se sem budete vždy velmi rádi vracet. Prvopočátky nebyly vůbec jednoduché. Šéfkuchař Rodrigo se snažil vše s duší a nádechem Mexika prosadit v mnoha různých restauracích v Praze. Sice viděl, že lidem to chutná, ale pořád si to v cizí restauraci nemohl dělat po svém, a tak se rozhodl k odvážnému kroku a chtěl si založit přímo svojí restauraci. Úplně volnou ruku v českých a tradičních restauracích také neměl a musel dodržovat jejich základní pravidla, proto se do toho pustil naplno a začal plánovat vznik pravé a nefalšované mexické restaurace Praha 1. Jeho nedočkavá pánvička se konečně dočkala a Rodrigo začal ne snít, ale dokonale si plnit svůj sen.

A kde se vlastně Las Adelitas zrodilo?

Když se ohlédneme do historie, tak pochopíme, že to Rodrigo na začátku neměl vůbec jednoduché, protože se nerozhodl pro jen tak obyčejnou restauraci Praha 2. Se svým kamarádem Patriciem nejprve založili Las Adelitas Delivery – což byla donášková služba jídla. Počátky tohoto byly takzvaně na koleni. Rodrigo vše vařil doma a spolu s kamarádem Patriciem rozváželi jídla lidem domů, nebo i do práce a škol, ale co je na tom nejvíce zajímavé, jídlo vozili metrem a tramvají. Samozřejmě vše začalo u známých a přátel a postupně se o nich začalo mluvit v dobrém světle. Ale cesta k vlastní mexické restauraci Praha 3 byla ještě hodně dlouhá.

A jedeme dál!

V roce 2008 Rodrigo a Patricio přibrali další pomocníky a společníky. Lidé si Tacos, Burritos a další mexické speciality tak oblíbili, že tento projekt šel skutečně dopředu velice rychle. Fernandno, David a Luis, se také stali nedílnou součástí této pomalu ale jistě vznikající restaurace Praha 2, v níž můžete jen tak pojíst, nebo třeba uspořádat firemní večírek Praha.

- Reklama -PR článek

Redakční výběr